23 Mayıs 2024 Salı - Ah Kalbim 127. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 Ah Kalbim 127. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Ah Kalbim 127. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

24 Şubat 2018 2991 Yorum Yap

Ah Kalbim 127. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

Ah Kalbim 127. Bölüm izle - 25 Şubat Pazar -  Ah Kalbim'in 127. bölümünde gerilim tırmanıyor. Pragya oyununu sergilemek &..

Ah Kalbim 127. Bölüm izle - 25 Şubat Pazar -  Ah Kalbim'in 127. bölümünde gerilim tırmanıyor. Pragya oyununu sergilemek üzere buluşma yerine gidecektir. Tanu ile Nikhil ise karşılarında hiç ummadıkları birini bulurlar.

Pragya, Rony'le birlikte kılık değiştirerek Tanu ile belirledikleri yere gider. Tanu ile Nikhil ise kendilerini orada gördükleri bekçinin tehdit ettiğini düşünür. Nikhil ise bekçiyi öldüreceğini söyleyince Tanu saklanır vede beklemeye başlar. Tanu'yu uzaktan izleyen Pragya ise onu arayarak saklandığı yerden çıkmasını söyler. Diğer yandan Sarla kızına yardım etmek için buluşma yerine gidiyor. Tanu delilleri almak için gittiğinde ise karşısında Sarla'yı görünce şok olur. Sarla kızını kurtarmak için onları tehdit eden kişinin de kendisi olduğunu söyler. Peki Tanu ile Nikhil şimdi ne yapacak?

Ah Kalbim 127. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
3
0
1
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi