19 Mart 2024 Salı - Ah Kalbim 129. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 27 Şubat Ah Kalbim 129. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 27 Şubat
HaberTL.com

Ah Kalbim 129. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 27 Şubat

26 Şubat 2018 5071 Yorum Yap

Ah Kalbim 129. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 27 Şubat

Ah Kalbim 129. Bölüm izle - 27 Şubat Salı Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 129.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum..

Ah Kalbim 129. Bölüm izle - 27 Şubat Salı Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 129.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 129.bölüm izle. Ah Kalbim son bölüm izle. 

Ah Kalbim'in 129. bölüm özeti şöyle: Nikhil arabayla Sarla'ya çarpar. Ve ağır yaralanan Sarla acil ameliyata alınır. Sarla'nın yaşadığını öğrenen nikhil se onu öldürmek için yeni bir yola daha başvurur.

Nikhil elinden kaçan Sarla'yı öldürmeye karar vermiştir ve arabasıyla ona çarpar. Abhi ile Pragya hemen Sarla'yı hastaneye götürür. Apar topar ameliyata alınan Sarla'nın hayati durumu oldukça ciddidir. Pragya kardeşinden sonra annesini kaybetmeye dayanamayacağını söyleyerek Abhi'ye sarılır. Tanu ile Nikhil ise gizlice hastaneye gelir. Sarla'nın ölmediğini öğrenen Nikhil ise onu öldürmenin yeni bir yollarını arar. Bilinci yerine gelen Sarla hastaneden çıkınca Pragya'nın yanına getirilir. Ve Evde onu öldürmenin daha da kolay olacağını düşünen Nikhil hemen harekete geçer. Peki Nikhil ilk defada yapamadığını şimdi yapabilecek mi?

Ah Kalbim 129. Bölüm Fragmanı YouTube

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
1
1
0
0
0
0
1
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi