29 Mart 2024 Cuma - Ah Kalbim 131. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Mart Perşembe Ah Kalbim 131. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Mart Perşembe
HaberTL.com

Ah Kalbim 131. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Mart Perşembe

28 Şubat 2018 4191 Yorum Yap

Ah Kalbim 131. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Mart Perşembe

Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 131.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 131.bölü..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 131.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 131.bölüm izle. Ah Kalbim son bölüm izle. Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim tüm bölümleriyle kanal 7'de. Ah Kalbim'in 131. bölüm özeti şöyle: Sarla'nın felç olması Tanu ile Nikhil'i çok sevindirmiştir. Sarla'nın artık 1 tehdit olmadığını düşünen Tanu yanına giderek onu korkutmaya başlar. Peki Pragya annesinin neden korktuğunu anlayacak mı?

Sarla'nın kendine gelmesi Nikhil'le Tanu'yu oldukça tedirgin eder. Ve Herkes Sarla'nın başına toplanır onun bir şeyler söylemesini bekler. Ancak Sarla'yı kontrole gelen doktor kendisinin felç olduğunu vede bir daha konuşamayacağını söyler. Ve Bunun üzerine Tanu ile Nikhil rahatlar. Nikhil, Tanu'nun artık Abhi'yle evlenebileceğini düşünür. Tanu'ysa Abhi'nin yanına giderek onun gözüne girmeye çalışır. Pragya annesi için çok üzülürken birde Tanu'nun oyunlarıyla uğraşır. Tanu herkesten gizli gizli Sarla'nın yanına girer ve onu korkutur. Sarla'nın odasına giden Pragya annesinin ürkmüş halinden şüphe edecek mi?

Ah Kalbim 131.Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
2
0
0
0
1
0
1
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi