19 Mayıs 2024 Cuma - Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması
HaberTL.com

Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması

22 Şubat 2018 992 Yorum Yap

Beşiktaş Teknik Direktoru Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması

Besiktas Teknik Direktoru Şenol Gunes'in aciklamalari; FEDERASYON'A CANER ERKİN'Lİ GONDERME Kimseyi korkutmak gibi bir niyetimiz yok. Kazanirsa..

Besiktas Teknik Direktoru Şenol Gunes'in aciklamalari; FEDERASYON'A CANER ERKİN'Lİ GONDERME Kimseyi korkutmak gibi bir niyetimiz yok. Kazanirsak takim olarak kazaniriz, kaybedersek de sorumlusu ben olurum. Hicbir oyuncuyu tek tek suclayamayiz. Herkes elinden gelen gayreti gosteriyor. Zaten mac kotuydu. Caner de bocaliyordu ve ikinci yarida etkisiz olmustu. Yazildigi icin soyluyorum. Çikarken kendisi iyi oldugunu dusunebilir ama elini kaldirarak oyundan ciktiysa bu dogru degil. İfadesi aynen oyleydi. Bunu konusan arkadasimiz el kol hareketi yapti demisti. Federasyon ve ceza kurulu uygun gorurse 3-4 mac ceza verilebilir. El kol yapinca 6 mac ceza veriyor. Agziyla kirli isler yapanlar 1 mac ceza oluyor. Ben oyuncuma ceza vermeyecegim. Onun saha icinde yaptiklari daha onemli. Ne ben ne Caner veya hicbir oyuncum mukemmel degildir. İyi niyetle isimizi yaparak, sizlerin de saygi ve ilgi duyacagi seyler sunmak istiyoruz. Hepimiz Besiktas icin variz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi