Gizlilik Politikası

Gizlilik Sözleşmesi: HaberTL.com web sitemizde yer almakta olan istatistiki bilgiler, sayısal veriler ve sitede yer alan tahminler sadece bilgilendirmeye yönelik olup, bu verilerin kesinliğine dair herhangi bir iddia ve sorumluluğumuz bulunmamaktadır.

Ayrıca, köşe yazılarında, blog ve yorumlarda yer alan görüşler ve yazıların her türlü içeriği yazarların ve yorumcuların şahsi görüşlerini aktarmakta olup, ilgili yazı ve yorumlar hiç bir biçimde habertl.com’un görüşlerini yansıtmamaktadır.

Sitemizde yer alan bilgilerin ve yorumların, sayısal açıklamaların sitemiz tarafından kesinlikleri, doğrulukları garanti edilmemekte olup, bu yazı, yorum, haber ve bilgilere dayanılarak yapılacak herhangi bir işlem ve girişimde, bu bilgi, haber, yazı ve yorumların hatalı ya da eksik olmasından veya bunlarla ilgili herhangi bir başka durumdan kaynaklanan sebeplerle doğacak her türlü maddi ve manevi zararlardan, hukuki ve cezai her türlü sonuçtan, kişilerin ve kurumların kendilerinin ya da 3.kişilerin uğrayacağı her türlü zarardan habertl.com sitesi ve bu site yöneticileri sorumlu tutulamaz.

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the HaberTL.com . However, sometimes the HaberTL.com uses third parties to process your information. HaberTL.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the HaberTL.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the HaberTL.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the HaberTL.com and its services. When you use HaberTL.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the HaberTL.com cookies section of our full Privacy Policy.

Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi