29 Mart 2024 Cuma - İkimizin Yerine 1. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 İkimizin Yerine 1. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

İkimizin Yerine 1. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

05 Eylül 2018 2515 Yorum Yap

İkimizin Yerine 1. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

İkimizin Yerine Dizisi 1. Bölüm  8 Eylül İkimizin Yerine 1. bolum fragmani. Aski, pismanligi ve huznu i..

İkimizin Yerine Dizisi 1. Bölüm  8 Eylül

İkimizin Yerine 1. bolum fragmani. Aski, pismanligi ve huznu icinde barindiran, masum bir sevgi ile baslayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7'de… Anandi ve Jagdish arasinda yasanan bir evlilik ve sonrasinda degisen hayatlarin konu oldugu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri huzunlu hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiginde ask kavraminin farkinda olmayacak kadar kucuktur. Fakat gecen yillar icinde Jagdish'i tanir ve âsik olur. Ama bu aski karsiliksizdir. Çunku Jagdish, Gauri isimli bir kizi seviyordur. Jagdish, Anandi'den bosanir ve Gauri ile evlenir.

İkimizin Yerine 1. Bölüm Fragmanı

Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
3
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi