19 Mayıs 2024 Cuma - İkimizin Yerine 181. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 7 Mart İkimizin Yerine 181. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 7 Mart
HaberTL.com

İkimizin Yerine 181. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 7 Mart

06 Mart 2019 1770 Yorum Yap

İkimizin Yerine 181. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 7 Mart

İkimizin Yerine 181. Bölüm İzle - 7 Mart 2019 Perşembe Sevilen dizi İkimizin Yerine nin 7 Mart Persembe gunu yayinlana..

İkimizin Yerine 181. Bölüm İzle - 7 Mart 2019 Perşembe

Sevilen dizi İkimizin Yerine nin 7 Mart Persembe gunu yayinlanan son bolumu 181. bolumu ile izle7 de.. İkimizin Yerine 181. bölümde Gauri, Jagdish'in yasadigi konagi gorunce sok olur. Yillar once ailesinin durumunun kotu olmasi yuzunden, basina gelenleri hatirlayan Gauri, Dadisa ile karsilasir. Jagdish'in gercekten kim oldugunu anlayan Gauri, arkasina bakmadan konaktan ayrilir.Jagdish'in yasadigi hayati ve ailesinin gercek kimligini sakladigini ogrenen Gauri, gerceklerle yikilir. Jagdish ile cocukken evlendirilmeye zorlandigi o gunleri hatirlar. Konakta Dadisa'yi goren Gauri'nin, kucuklugunden beri taze olan travmasi tekrar canlanir. Jagdish ise kucukken evlenmeyi reddettigi kisinin Gauri oldugunu henuz bilmiyordur. Gauri'den haber almak icin telefonla surekli arayan Jagdish, bir turlu ona ulasamaz ve endiselenmeye baslar. Gauri'nin ogrendiklerinden sonra Jagdish ile Gauri aski devam edecek mi?  Gauri, yasadigi soku atlatabilecek mi?

İkimizin Yerine 181. Bölüm Fragman izle

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
0
0
0
0
1
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi