20 Mayıs 2024 Cumartesi - İkimizin Yerine 195. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 İkimizin Yerine 195. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

İkimizin Yerine 195. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

20 Mart 2019 1542 Yorum Yap

İkimizin Yerine 195. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

İkimizin Yerine 195. Bölüm İzle - 21 Mart 2019 Perşembe Sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 21 Mart Persembe gunu yayi..

İkimizin Yerine 195. Bölüm İzle - 21 Mart 2019 Perşembe

Sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 21 Mart Persembe gunu yayinlanan son bolumu 195. bolumuyle izle7 de.. İkimizin Yerine'nin 195. bölümde Anandi, Gauri'nin elestirilerinden sonra okulu birakmaya karar verir. Kitaplarini ihtiyac sahiplerine bagislar. Sumitra ve Barion, Anandi'yi destekler. Anandi, tip okuluna gitmekten vazgectigini ailesi ile paylasir. Gercekte Anandi'nin tip hayalinden vazgecmesinde etkili olan kisi Gauri'dir. Jagdish'i tekrar kazanmak icin tip okulunu kazandigini soyleyen Gauri, Anandi'yi uzer.  Anandi, kararini sorgulamaya baslar ve tip okumak istemedigini anlar. Bu kararini ailesine soyler. Anandi, okulda cocuklara ders vermeye ve kiz cocuklarinin okumasi icin mucadele verir. Ote yandan Gauri ile Jagdish'in iliskisi kotuye gider. Gauri, Jagdish'i karisi gibi hissedemedigini soyler ve ondan evliliklerini yasal hale getirmesini ister. Jagdish, Gauri'nin istegini yerine getirecek mi?

İkimizin Yerine 195. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi