16 Mayıs 2024 Salı - İkimizin Yerine 203. Bölüm Fragmanı ve Özeti izle - 29 Mart İkimizin Yerine 203. Bölüm Fragmanı ve Özeti izle - 29 Mart
HaberTL.com

İkimizin Yerine 203. Bölüm Fragmanı ve Özeti izle - 29 Mart

28 Mart 2019 1098 Yorum Yap

İkimizin Yerine 203. Bölüm Fragmanı ve Özeti izle - 29 Mart

İkimizin Yerine 203. Bölüm izle - 29 Mart Cuma Aysa, koyun ileri gelenlerinden biri olan Karmanant tarafindan tacize u..

İkimizin Yerine 203. Bölüm izle - 29 Mart Cuma

Aysa, koyun ileri gelenlerinden biri olan Karmanant tarafindan tacize ugrar. Ondan sikayetci olmak icin polise giden Anandi ise memurlar tarafindan asagilanir. Aysa ile Anandi, insanlara dagittigi sifa ve yardimlarla taninan Karmanant'a gider. Fakat Anandi ve Aysa kotu bir muamele ile karsilasirlar. Aysa ile bas basa gorusmek istedigini soyleyen Karmanant'in asil amacinin farkli oldugu sonradan anlasilir. Karmanant'in tacizine ugrayan Aysa'nin psikolojisi iyice bozulur. Karmanant ise imajinin sarsilmasindan korktugu icin adamlarina Anandi ve Aysa'yi oldurmek icin emir verir. Anandi bu sucun kapali kapilar ardinda kalmasina izin vermez ve zorlu bir mucadele baslatir. Anandi ve Aysa, kendilerine yapilan haksizligin intikamini alabilecek mi?

İkimizin Yerine 203. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi