19 Mart 2024 Salı - Kördüğüm 208. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Kördüğüm 208. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Kördüğüm 208. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

01 Mart 2018 5325 Yorum Yap

Kördüğüm 208. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Kördüğüm 208. Bölüm izle - 2 Mart 2018 Cuma Kördüğüm son bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Kö..

Kördüğüm 208. Bölüm izle - 2 Mart 2018 Cuma Kördüğüm son bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Kördüğüm 2 Mart Cuma günü 208. bölüm ile Kanal 7'de. Kördüğüm'ün 208. bölüm özeti şöyle: Bu bölümde hastane kayıtlarında Nani'nin bebeğini kaçırdığını tespit eden İçça, ondan hesap sormaya gider fakat bazı şeyler için çok geç kalmıştır. 

Nani, İçça'nın kamera kayıtlarına ulaştığını öğrenir öğrenmez Puşkar'la görüşüp o görüntüleri sildirir.  İçça, Nani'ye karşı hiç bir hak iddia edemez. Damini, İçça'yı korumak isterken İçça'la beraber evden kovulur. İçça'nın söylediklerine Damini dışında hiç kimse inanmaz. İçça çocuğunu bulmadan evden ayrılmayacağını söylese bile Puşkar, onları evden atmak için hemen polis çağırır. Ve hapisten çıkmayı başaran Jogi, eve döndüğün zaman İçça ve Damini'nin haline çok üzülür. Nani, başını büyük bir beladan kurtarmasına yardım ettiği için Puşkar'a para verir. Ve Puşkar aldığı parayı Avinash'la barda harcar. Avinash, Puşkar'ın ağzından aldığı sözlerle İçça'nın izine ulaşır. Avinash'ın kurduğu bu tuzak Yuvraj bebeğin hayatını tehlikeye sokar.

Kördüğüm 208. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi