29 Mart 2024 Cuma - Kördüğüm 381. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 22 Ağustos Kördüğüm 381. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 22 Ağustos
HaberTL.com

Kördüğüm 381. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 22 Ağustos

21 Ağustos 2018 1758 Yorum Yap

Kördüğüm 381. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 22 Ağustos

Kordugum 381. bolum fragmaniyla izle7 de.. Kordugum'de bugun Akash, Rani'yi bulur ve konaga geri getirir. Methi, Rani'nin yaklasan dogu..

Kordugum 381. bolum fragmaniyla izle7 de.. Kordugum'de bugun Akash, Rani'yi bulur ve konaga geri getirir. Methi, Rani'nin yaklasan dogum gunu icin surpriz bir parti organize eder.

Methi ve Akash, Rani'ye sahip cikmaya kararlidir. Rani'ye moral olsun diye Methi, bir dogum gunu partisi verir. Fakat Malvika, Rani'nin partide kucuk dusmesi icin ugrasir. Methi, partide giymesi icin Rani'ye yeni elbiseler alir. Ama Malvika, kizin elbisesine oje doker ve eski kiyefetler giydirir. Maiyya, Rani'nin alisini utandirdigini soyler ve Methi'ye cikisir. Rani'yi dans etmeye zorlayan Malvika, Maiyya'nin iyice ofkelenmesine neden olur. Maiyya, Rani'yi evde istemez ve ona tokat atmaya kalkar. Bir taraftan da Rani'nin annesi Chamelli'nin basi iyice derde girer. Kendini korumak icin mizrakla saldirdigi adam olur ve Chamelli tutuklanir. Annesi hapise giren Rani, konakta da istenmez. 

Farkli hayatlarin ic ice gectigi ‘Kordugum' her gun 16.10'da Kanal 7'de…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
0
0
1
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi