29 Mart 2024 Cuma - Muhbir Filmi Muhbir Filmi
HaberTL.com

Muhbir Filmi

09 Ekim 2019 1699 Yorum Yap

Muhbir Filmi

Muhbir Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! M..

Muhbir Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Muhbir Filminin Konusu: Muhbir, özgürlüge kavusmak için uyusturucu çetesinin içerisinde sizmak zorunda kalan eski bir ajanin hikayesini konu ediyor. Eski bir özel kuvvetler ajani olan Pete Koslow, onurlu ve takdirler almis bir sekilde emekliye ayrilmistir. Fakat Pete Koslow'un dünyasi, karisini korumak için giristigi bir mücadeleden sonra hapse girdiginde tepetaklak olur. Koslow'a iki FBI ajani için muhbirlik yapmak ve gizli yeteneklerini kullanarak New York'taki en güçlü suç patronu olan General'i devirmeyi kabul etmesi durumunda erken tahliye sansi verilir. Fakat Koslow'a özgürlügünü kazandirmasi gereken gizli operasyon gizli bir NYPD polisinin ölümüne yol açtiginda isler degisir ve Koslow kendisini FBI ve mafya arasindaki çapraz atesin ortasinda bulur. General, Koslow'un suçu üzerine alip hapisanenin içinden bir uyusturucu operasyonuna öncülük etmesi için onu hapishaneye geri göndermekte israrcidir. FBI da General'in operasyonu için hapishaneye geri dönmenin, Koslow'un onlarla olan anlasmasini sürdürmek adina yapabilecegi tek sey oldugunu söyler. İmkansiz seçeneklerle çevrili olan Koslow, kendisini ve ailesini kurtarmak için New York'un en güçlü üç örgütünün, FBI'in, mayfanin ve New York Polis Departmani'nin pençelerinden kurtulmak zorundadir...

Yönetmen: Andrea Di Stefano
Oyuncular: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Ana de Armas
Formatlar:
Vizyon Tarihi: 25.10.2019
Süre: 113 Dakika
Tür: Suç

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi