19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Aba Görmek Rüyada Aba Görmek
HaberTL.com

Rüyada Aba Görmek

15 Şubat 2018 943 Yorum Yap

Rüyada Aba Görmek

Aba rüya tabiri, Rüyamda Aba gördüm? Aba rüya yorumu, Aba ne demektir, Aba neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Aba gö..

Aba rüya tabiri, Rüyamda Aba gördüm? Aba rüya yorumu, Aba ne demektir, Aba neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Aba görmek ile alakalı tabirler? Aba ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kaba yunden (kumastan) yapilmis aba gormek ve bu abayi giydigini de gormek sevincli (sevindirici) bir ha­berle yorumlanir. Ruyasinda bu kaba kumastan yapilmis abanin uzerine oturdugunu gormek, rutbesinin artacagina isarettir. Ruyasinda aba giydigini gormek, beklenmedik bir yerden bir menfaat gorecegine isarettir. Ruyasinda siyah bir aba giydigini gormek, uzuntulu bir ha­berle yorumlanir. Ruyada siyah renkli abasini arkasindan (sirtindan) cikardigi­ni gormek ise, icinde bulundugu bir sikinti ve darliktan kurtulacagina isaretle yorumlanir. Ruyada aba gormek yolculuklayorumlanir. Ruyada uzerine aba giymis oldugunu gor­mek, rizka, iyi kazanca ve mutluluga isarettir. Bir rivayete gore de aba giyinmek, beklen­meyen biryerden bir menfaat ya da gelir elde edilecegine isaret eder.

Rüyada Aba Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Aba Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi