18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Badana Görmek Rüyada Badana Görmek
HaberTL.com

Rüyada Badana Görmek

15 Şubat 2018 905 Yorum Yap

Rüyada Badana Görmek

Badana rüya tabiri, Rüyamda Badana gördüm? Badana rüya yorumu, Badana ne demektir, Badana neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Badana rüya tabiri, Rüyamda Badana gördüm? Badana rüya yorumu, Badana ne demektir, Badana neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Badana görmek ile alakalı tabirler? Badana ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada evini badana yaptirmak kendinize, yeni elbiseler alacagimiza ve imaninizi tazeleyerek Allah' a yaklasacagi­niza isaret eder. Badana isini bizzat yaptiginizi gormek islerinizin rast gidecegine, hayatta metin adimlarla ilerleyeceginize isarettir. Ruyada badana, badanalanmis bir yer gormek, gele­cek gunlerinin aydinlik olacagina isaret eder. Ruyasinda evine veya odasina renkli bir badana yaptiriyor­mus oldugunu gormek, ruya sahibinin sevinecegi, mujdeli bir haber alacagina isarettir. Badananin yerlere dokulmus oldugunu gormek ise, beklemedigi ve umit etmedigi bir yerden buyuk bir haber alacagina isarettir. Ruyada evine badana yaptigini veya yaptir­digini gormek, ruya sahibinin imaninin saglam olmasina ve sikintidan kurtulmaya isaret eder. Yine ruyada evine badana yaptigini veya yaptirdigini gormek, ruya sahibinin islerinin dogru gitmesine isaret eder.

Rüyada Badana Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Badana Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi