25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Bağ Görmek Rüyada Bağ Görmek
HaberTL.com

Rüyada Bağ Görmek

15 Şubat 2018 950 Yorum Yap

Rüyada Bağ Görmek

Bağ rüya tabiri, Rüyamda Bağ gördüm? Bağ rüya yorumu, Bağ ne demektir, Bağ neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Bağ gö..

Bağ rüya tabiri, Rüyamda Bağ gördüm? Bağ rüya yorumu, Bağ ne demektir, Bağ neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Bağ görmek ile alakalı tabirler? Bağ ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bag gormek, nese, kazanc ve sevince isarettir. Bag icinde dolasmak sihhat ve saadete, bag icinde yatmak, yakin bir gelecekte mirasa konmaya, bagda uzum toplamak, vazife ve memuriyette ilerleme kaydedilecegine isarettir. Bagda uzum cubu­gu dikmek, tasavvur ve umitlerin gerceklesecegine iyi haber alina­cagina sihhat ve kuvvete isarettir. Vakitsiz uzum yemek iyi sayil­maz, gelecegi dusunmeye isarettir. Ruyada bir seyleri baglamaya yarayan bir bag gormek, uzuntu ve fakirlige isaret olarak yorumlanir. Şu halde ru­ya da boyle bir bag gormek iyi sayilmiyor. Nablusi'ye gore. Ruyada bag gormek, dinde sebat etmeye, bazen de coluk-cocuga, bazen de hastaliga isaret eder. Bir kimse ruyasinda gumusten bir bag gormus olsa, bu onun evlilik hayatinda sebatli ve tutarli bir kisi olacagina isarettir. Ruyasinda bir seyini bagladigini veya baglayacagi bag, pi­rincten bir bag oldugunu gormek, bu onun sevilmeyen, is­tenmeyen, hos olmayan bir seyde bos yere sebat gostere­cegine isarettir. Ruyada ip ve halat gibi seyler uzerinde gorulen bag, uzuntu ve fakirlige isaret eder. Sevincli kimsenin ruyada kendisine bag vuruldugunu gormesi, eger hasta ise olebilecegine isaret eder. Sevincli kimsenin ruyada kendisine bag vuruldugunu gormesi, eger hapiste ise hapis­lik suresinin uzamasina isaret eder.

Rüyada Bağ Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Bağ Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi