25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Cam Görmek Rüyada Cam Görmek
HaberTL.com

Rüyada Cam Görmek

15 Şubat 2018 1034 Yorum Yap

Rüyada Cam Görmek

Cam rüya tabiri, Rüyamda Cam gördüm? Cam rüya yorumu, Cam ne demektir, Cam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Cam gö..

Cam rüya tabiri, Rüyamda Cam gördüm? Cam rüya yorumu, Cam ne demektir, Cam neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Cam görmek ile alakalı tabirler? Cam ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada cam gormek, iliskilerinizdeki gelismenin man­tiginizla yukselecegine isarettir, camdan yapilmis esya gormek cok karli islere gireceginize, bekarsaniz kismetinizin acilip nisanlanip evleneceginize, is ve memuriyet hayatinda ilerlemeler kaydedeceginize isaret eder. Camin kirildigini gormek esin olecegine isaret­tir. Cam, kari-koca, nisanli memuriyet, evlat, sadik dost, para ve karli is ile yorumlanir. Ruyada cam veya camdan yapilmis esya goren kimse, ki­sa zamanda ummadigi bir yerden ve beklemedigi bir se­kilde kismetinin cikacagina, bekar ise evlenecegine isarettir. Bu ruyayi goren kimse is sahibi ise, yakinda iyi bir ise sahip olacagina isaretle yorumlanir. Ruyasinda cam sildigini gormek, yaptigi bazi hareket ve ta­virlardan cok fayda ve yararlar gorecegine isaret eder. Ruyasinda cam kirdigini gormek, yakinda uzuntulu bir ha­ber alinacagina isaret olarak yorumlanir. Ruyasinda cam sattigini gormek, bazi islerini ihmal ettigi­ne ve bu sebepten dolayi zarar gorebilecegine isaret eder. Ruyada kirik cam gormek ise, yine uzuntu ve sikintiya isa­ret olarak yorumlanir. Pencere onunde ve camdan baktigini gormek, yakinda bir yolculuga isaretle yorumlanir. Bir kimse ruyasinda kirilmis bir camin parcalarini yerden topladigini gorse, bu onun halka (insanlara) yararli bir is hususunda yardim edecegine isaretle yorumlanir. Ruyada cam gormek, gecici uzuntu ve kederlere isaret eder. Bazen de ruyada cam gormek, gizli kapali olan sirlarin asikare olarak meydan bulacagina isarettir. Ruyada cami, bir kap veya muhafaza icin­de gormek, uzuntu ve kederinin kendisine hafif ve kolay gelecegine isaret eder. Ruyada, kirmizi, yesil, sari ve sedeften ve bunlara benzer seylerden yapilmis camlar gor­mek, mal, evlat ve hanimdan olan suphelere, riya ve nifaka isaret eder. Ruyada cam sildigini gormek, yapilan bazi islerden cok istifade edilecegine isarettir. Bekar birinin ruyada camdan yapilmis bir esya gormesi, evlenecegine isaret eder.

Rüyada Cam Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Cam Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi