29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Canavar Görmek Rüyada Canavar Görmek
HaberTL.com

Rüyada Canavar Görmek

15 Şubat 2018 985 Yorum Yap

Rüyada Canavar Görmek

Canavar rüya tabiri, Rüyamda Canavar gördüm? Canavar rüya yorumu, Canavar ne demektir, Canavar neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Canavar rüya tabiri, Rüyamda Canavar gördüm? Canavar rüya yorumu, Canavar ne demektir, Canavar neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Canavar görmek ile alakalı tabirler? Canavar ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada canavar gormek, cok sevinc veren bir olay ile karsilasacaginiza,sevgilinizden iyi haber alacaginiza cana­vari oldurmek miras yolu ile elinize buyuk para gececegine, cana­vari yaralamak kazanc, nam ve sohrete. Canavar hucumuna ugra­mak mal ve para kaybina ugrayacagimiza,canavar yavrusu gormek, sonu pek iyi gelmeyecek bir evlilik yapilacagina isarettir. Ruyada canavar gormek, zorluklarla karsilasilacagi­na isaretle tabir olunur. Ruyasinda kendisini bir canavarin pencesinde oldugunu gormek, dusmanlarinin pek cok olduguna isaretle ve ken­disini her yonden sikistiracaklarina isaret ile tabir olunur. Ruyasinda bir canavarin kendisini kovaladigini, fakat ken­disine yetisemedigini ve ondan kacip kurtuldugunu gor­mek, dusmanlarindan kurtulacagina isaretle yorumlanir. İmam-i Nablusi'ye gore. Ruyada canavar gormek, iyi de­gildir. Bu ruya hayra yorumlanmaz. Bir kimse ruyasinda bir canavarin kendisine saldirip yakaladigini ve parcaladi­gim gorse, ruya sahibinin cok guclu dusmanlari olduguna ve kendisinin dikkatli olmasi gerektigine isarettir. Ruyada canavar gormek, zorlukla karsila­sacaginiza yorulur. Ruyasinda bir canavarin pencesinde ol­dugunu gormek, dusmanlarin cok olduguna ve kendisini her yonuyle sikistirdiklarina isaret eder. Bir canavarin kendisini kovaladigini fakat ona yetisemedigini ve kacip kurtuldugunu gormek, dusmanin kotuluklerinden kurtulma­ya isaret eder.

Rüyada Canavar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Canavar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi