25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Cüzzam Görmek Rüyada Cüzzam Görmek
HaberTL.com

Rüyada Cüzzam Görmek

08 Ağustos 2018 850 Yorum Yap

Rüyada Cüzzam Görmek

Cüzzam rüya tabiri, Rüyamda Cüzzam gördüm? Cüzzam rüya yorumu, Cüzzam ne demektir, Cüzzam neye işaret ede..

Cüzzam rüya tabiri, Rüyamda Cüzzam gördüm? Cüzzam rüya yorumu, Cüzzam ne demektir, Cüzzam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Cüzzam görmek ile alakalı tabirler? Cüzzam ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Uykuda gorulen cuzzam ruyasi pek hayra isaretle yorumlanmaz. Haram mal, yangin, amelde noksanlik ve kotuluge isaret gibi cihetlere yorumlanmistir. Bir kimsenin ruyada namaz kildigi bir sirada cuzzam has­taligina yakalanmis oldugunu veya namazdayken bir cuz­zam hastasi gormus oldugunu gormesi, onun ruya sahibi­nin, Kur'an-i Kerim'i unutacagina isaret eder demislerdir. İmam-i Nablusi ve Ebu Said'il Vaiz'in yorumlariBir kim­senin ruyada cuzzam hastaligina yakalandigini gormesi, hayirli degildir. Bu ruya, ruya sahibinin, Cenab-i Allah'a karsi saygisizlik yaptigina, gunah isledigine ve yaptigi (is­ledigi) amellerinin batil olduguna (bir ise yaramadigina) ve Allah katinda kabul gormedigine isarettir. Bu kimsenin ceza olarak bir iftiraya ugrayacagina da isaret eder. Çunku kendisi (ruya sahibi) Cenab-i Allah'a iftiraya curet ettigi­nin cezasi da kendisine verilmis anlami tasidigina da isa­rettir demislerdir bu unlu yorumcular. Butun ruya yorumcularinin yorum gorusleri boyledir. Her seyin dogrusu ve en guzelini, en iyisini ancak Yuce Allah bilir. O'na hamt ederiz, sukrederiz. Kullanana aciyip mer­hamet eden O'dur (Celle Şanuhu vela ilahe gayruh). Ruyada cuzam hastaligi veya hastasi gor­mek, hayra ve iyilige alamet degildir. Bir kimse cuzzam hastaligina yakalandigini gorse, Allah Teala'a karsi ettigi cur'etten, is­yandan ve O'na kotu bir is isnad ettiginden dolayi Cenab-i Hakk'in ondan uzak olmasi ve amellerinin bosa cikmasina, amellerinin seva­binin batil olmasina isarettir. Bazen ruyada cuzzam hastaligina yaka­landigini gormek, miras parasiyla alman elbi­seye, haram mala, yangina, ask hastaligina isaret eder. Bazen de cuzam, zenginlige isaret eder.

Rüyada Cüzzam Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Cüzzam Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi