28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Dadı Görmek Rüyada Dadı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Dadı Görmek

15 Şubat 2018 1012 Yorum Yap

Rüyada Dadı Görmek

Dadı rüya tabiri, Rüyamda Dadı gördüm? Dadı rüya yorumu, Dadı ne demektir, Dadı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Dadı g..

Dadı rüya tabiri, Rüyamda Dadı gördüm? Dadı rüya yorumu, Dadı ne demektir, Dadı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Dadı görmek ile alakalı tabirler? Dadı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir cocuga bakmak veya bir dadi gormek, bu yil icerisinde bir cocugunuz olacagina isarettir.  Ruyada dadi gorulmesi cok iyice ve hayra yorumlanir. Hasta olan gorse, sifa bulacagina isarettir. Borclu olan gor­se yakin zamanda borcundan kurtulacagina delalet eder. Yardima muhtac olan boyle bir ruya gorse, yardima erer, kendisine yardim elleri uzanir demektir. Kisinin ruyada dadi gormesi, iyi bir habere isaret eder. Bazen ruyada gorulen dadi, cocuk bakici­sina, sefkatli, egitme ve ogretme yetenegi olan kimseye isaret eder. Bazi kere de dadi, kiymetli seyleri guven­le teslim edilebilecek emin bir kimseye delalet eder. Ruyada dadisinin elini opup duasini aldi­gini gormek, dunya ve ahirette islerinin yo­lunda gidecegine ve Cenab-i Hakk'in rizasi­na isaret eder. Bazi kere de dadi gormek, dogacak bir cocuga isaret eder.

Rüyada Dadı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Dadı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi