20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Daktilo Görmek Rüyada Daktilo Görmek
HaberTL.com

Rüyada Daktilo Görmek

15 Şubat 2018 919 Yorum Yap

Rüyada Daktilo Görmek

Daktilo rüya tabiri, Rüyamda Daktilo gördüm? Daktilo rüya yorumu, Daktilo ne demektir, Daktilo neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Daktilo rüya tabiri, Rüyamda Daktilo gördüm? Daktilo rüya yorumu, Daktilo ne demektir, Daktilo neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Daktilo görmek ile alakalı tabirler? Daktilo ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada daktilo makinesi ile yazi yazmak genc bir erkek icin zor fakat basarili bir ise baslayacagina, orta yasta bir kimse icin kendi hatasi yuzunden bir uzuntuye dusecegine fakattasarladigi planin gerceklesmesine imkan bulacagina, dul bir kadin ise evlenecegi kimse ile anlasacagina, iyi bir is adami veya zengin bir is adami ile evlenecegine isarettir. Ruyada daktilo gormek, ruyayi goren kimsenin du­rumuna gore degisik sekillerde yorumlanir. Takva ve ilim sahibi bir kimsenin daktilo gormesi, halkin (insanlarin) onun ilminden istifade edecegine (faydalanaca­gina) isarettir. Dunyaya baglanmis biri gorurse, yaptigi is­lerden dolayi halk ondan rahatsizlik ceker, huzursuz olur seklinde yorumlanir. Ruyada daktilo gormek, ruya sahibinin haline gore tabir edilir. Takva ve ilim sahibi birisinin ruyada daktilo gormesi, halkin onun ilminden istifade edece­gine isaret eder. Dunya ehli birisinin ruyada daktilo gorme­si, yaptigi islerle insanlari huzursuz ve rahat­siz edecegine isarettir. Kisinin ruyada kendisini daktilo yaziyor gor­mesi, bazi uzucu islere el atacagina isaret eder. Daktilo gormek, bazi kere de devlet kapisi ile tabir olunur.

Rüyada Daktilo Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Daktilo Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi