19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Dalga Görmek Rüyada Dalga Görmek
HaberTL.com

Rüyada Dalga Görmek

15 Şubat 2018 908 Yorum Yap

Rüyada Dalga Görmek

Dalga rüya tabiri, Rüyamda Dalga gördüm? Dalga rüya yorumu, Dalga ne demektir, Dalga neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada D..

Dalga rüya tabiri, Rüyamda Dalga gördüm? Dalga rüya yorumu, Dalga ne demektir, Dalga neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Dalga görmek ile alakalı tabirler? Dalga ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada dalga gormek, siddetli bir azaba isaret olarak yorumlanir. Dalgalarin yukseldigini gormek, evi ise gorenin bir kiz cocugu olacagina bazen de sonuc alinamayacak bir ise isa­ret eder. Dalgalarin icinde kendisinin boguldugunu gormek, guzel bir gencle tanismaya isarettir. Dalgalarin kopurdugunu gormek, uzaktaki akrabadan veya dostlardan birinin ani olarak gelecegine isarettir. Dalgalarin kayalara carptigini gormek, arzunuza guclukle ulasabileceginize ve guclukle karsilayacaginiz bir tesebbuse isa­rettir. Dalgalarin altinda sandalin kaldigini gormek, denizde yolcu­luk arzu ettiginize isarettir. Ruyada denizi pek ofkelenmis, dalgalarinin yukselip indigini gormek, azap verici, sikinti ve siddetli bir duruma isarettir. Ruyada gorulen denizin dalgasi azap ve siddete isarettir seklinde tabir olunur. Ruyada kisinin dalga gormesi, azap ve siddete isaret eder. Ruyada dalga gormek dunya azabina isarettir. Bir kimsenin ruyada dalgaya kapilip suruk­lendigini gormesi, Allah Teala'nin emirlerin­den yuz cevirmeye ve gunaha isaret eder. Ruyada gorulen kucuk ve ahenkli dalgalar, sakin ve huzurlu hayata, ahenkle yuruyen dunya islerine ve kalp huzuruna; hircin ve kaba dalgalar azabi gerektirecek islere ve sid­dete isaret eder. Bazen de dalga gormek, hilekar ve dalavereci, aldatici bir kimseyle karsilasmak seklinde yorumlanir.

Rüyada Dalga Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Dalga Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi