23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Damga Pulu Görmek Rüyada Damga Pulu Görmek
HaberTL.com

Rüyada Damga Pulu Görmek

23 Ağustos 2018 937 Yorum Yap

Rüyada Damga Pulu Görmek

Damga Pulu rüya tabiri, Rüyamda Damga Pulu gördüm? Damga Pulu rüya yorumu, Damga Pulu ne demektir, Damga Pulu neye işaret eder ve ..

Damga Pulu rüya tabiri, Rüyamda Damga Pulu gördüm? Damga Pulu rüya yorumu, Damga Pulu ne demektir, Damga Pulu neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Damga Pulu görmek ile alakalı tabirler? Damga Pulu ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada gorulen damga pulu, sohret ve unlu ol­maya isaretle yorumlanir. Bir kimse ruyasinda bir kagidin veya zarfin uzerine bir damga pulu yapistirdigini ve cizip iptal ettigini (imzaladigi­ni) gorse, bu onun yaptigi veya yapacagi bir is ve hareke­tiyle meshur ve unlu olacagina, halk arasinda taninip bili­necegine isarettir seklinde yorumlanir.  Bir kagida damga pulu yapistirip imzaladi­gini gormek, yaptigi bir is yuzunden halk arasinda taninmaya ve sohrete isaret eder. Ruyasinda bir yerden veya bir bayiden bircok damga pulu satin aldigini gormek, bircok isler basaracagina veyahut bir sefere (yolculuga) cikacagina isaretle yorumlanir.  Ruyada bir yerden bircok damga pulu sa­tin aldigini gormek, buyuk isler basaracagina veya bir yolculuga cikacagina isaret eder. Ruyada damga pulu gormek, san ve soh­rete isarettir.

Rüyada Damga Pulu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Damga Pulu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi