28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Dana Görmek Rüyada Dana Görmek
HaberTL.com

Rüyada Dana Görmek

23 Ağustos 2018 890 Yorum Yap

Rüyada Dana Görmek

Dana rüya tabiri, Rüyamda Dana gördüm? Dana rüya yorumu, Dana ne demektir, Dana neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Dana g..

Dana rüya tabiri, Rüyamda Dana gördüm? Dana rüya yorumu, Dana ne demektir, Dana neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Dana görmek ile alakalı tabirler? Dana ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada dana gormek, dostlariniz tarafindan sevilip sayilacaginiza, refaha ve helal mala isarettir. Dana almak, ticaret hayatinda bol kazanca, seref ve itibar sahibi olmaya isarettir. Dana­ya binmek tuttugunuz iste yukseleceginize, seref ve itibar sahibi olacaginiza isarettir. Ruyada dana gormek, iyiye yorumlanir. Dostlarin sevgi ve guvenlerini kazanmaya isarettir. Ruyasinda bir dana (inek yavrusunun biraz buyumusu) sa­tin aldigini gormek, is hayatinda veya memuriyet hayatin­da basarili bir insan olacagina isaret olarak yorumlanir.

Rüyada Dana Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Dana Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi