29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Demir Kürek Görmek Rüyada Demir Kürek Görmek
HaberTL.com

Rüyada Demir Kürek Görmek

23 Ağustos 2018 855 Yorum Yap

Rüyada Demir Kürek Görmek

Demir Kürek rüya tabiri, Rüyamda Demir Kürek gördüm? Demir Kürek rüya yorumu, Demir Kürek ne demektir, Demir K..

Demir Kürek rüya tabiri, Rüyamda Demir Kürek gördüm? Demir Kürek rüya yorumu, Demir Kürek ne demektir, Demir Kürek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Demir Kürek görmek ile alakalı tabirler? Demir Kürek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda demir bir kurek goren kimse, rizik ve menfaat elde eder, hasta ise, iyilesir, hastaliktan kurtu­lur, sevince erer veya zahmet ve mesakkatlere dayanan, sabirli bir kadin olur. Ondan yardim ve menfaat gorur sek­linde tabir olunur. Bir insanin ruyada demir kurek gormesi, hizmetciye, menfaate, rizik ve nîmete isaret eder. Ruyada gorulen demir kurek, hizmetci al­mak arzusunda olan kimse icin hizmetci edin­meye isaret eder. Bekar bir kimsenin ruyada demir kurek gormesi, evlenmeye isaret eder. Ziraat sahipleri icin ruyada gorulen demir kurek, hububat ve ziraatini toplamasina ve berekete isarettir. Ruyada demir kurekle toprak ve copluk veya samani supurup temizledigini gormek, ruya sahibinin cok menfaate ve mala nail ol­masina isaret eder. Bazen demir kurekle supurmek, istahli ol­maya isaret eder. Ruyada gorulen demir kurek, gece ile de tabir olunur. Yine ruyada demir kurek gormek, zahmet ve mesakkatlere sabreden bir kadina isaret eder. Bazi kere de ruyada demir kurek gormek, rizik, menfaat ve hastaliklardan sifa bularak sevince erismeye isaret eder.

Rüyada Demir Kürek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Demir Kürek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi