25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek

23 Ağustos 2018 1171 Yorum Yap

Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek

Demir Yolu Rayı rüya tabiri, Rüyamda Demir Yolu Rayı gördüm? Demir Yolu Rayı rüya yorumu, Demir Yolu Rayı ne demektir, Demir Yolu ..

Demir Yolu Rayı rüya tabiri, Rüyamda Demir Yolu Rayı gördüm? Demir Yolu Rayı rüya yorumu, Demir Yolu Rayı ne demektir, Demir Yolu Rayı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Demir Yolu Rayı görmek ile alakalı tabirler? Demir Yolu Rayı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada demir yolu rayi gormek, bir yolculuga cikma­niz ihtimali bulunduguna, tren rayi uzerinde yurumek kucuk bir tehlike atlatacaginiza isaret olarak yorumlanir.  Ruyada tren rayi gormek, zahmetli bir yolculuga cikacagi­niza isarettir seklinde yorumlanir.  Bazi yorumcular, ruyada demir yolu raylari gormek, kara­ yolu ile yapilacak bir yolculuga veya seyahate isarettir de­mislerdir.  Ruyasinda raylar uzerinde tren gormek hayirla yorumlanir. İslerindeki kolayliga isarettir denmistir. Ruyada tren istasyonunda bulundugunuzu ve tren raylarinin uzayip gittigini gormeniz, onemli bir is icin biryolculukyapacaginiza isarettir. Raylar uzerinde bir tren gormek hayirlidir ve isinizin cabuk olacagina yorulur. Bazen ruyada bir demiryolu rayi gorme­niz, karayolu ile yapacaginiz bir yolculuga delalet eder.

Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Demir Yolu Rayı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi