24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Ebegümeci Görmek Rüyada Ebegümeci Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ebegümeci Görmek

15 Şubat 2018 967 Yorum Yap

Rüyada Ebegümeci Görmek

Ebegümeci rüya tabiri, Rüyamda Ebegümeci gördüm? Ebegümeci rüya yorumu, Ebegümeci ne demektir, Ebegümeci ..

Ebegümeci rüya tabiri, Rüyamda Ebegümeci gördüm? Ebegümeci rüya yorumu, Ebegümeci ne demektir, Ebegümeci neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ebegümeci görmek ile alakalı tabirler? Ebegümeci ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ebegumeci gormek, hayir ve menfaate isaret eder. Bir kimsenin ruyada ebegumeci gormesi, onun hayra erecegine ve menfaat elde edecegine isarettir. Hasta olan bir kisinin ruyada ebegumeci gormesi, onun sifa bulup iyilesecegine ve eski sagligina kavusacagina isarettir. Kisinin ruyada ebegumeci gormesi, eger hasta ise sifa ve afiyet bulacagina, hastaliklar­dan kurtulacagina isarettir. Ebegumeci, hayir ve menfaate de isaret eder. Ruyada ebegumeci pisirip yedigini gormek, mide hastaligindan kurtulmaya da isarettir.  Bazi kere de ruyada ebegumeci pisirip yedigini gormek, ele gececek ve yabanci yer­den gelecek paraya isaret eder. Yine ebegumeci ruyasi hasta bir ahbabini­zin afiyet haberini almaya isaret eder.

Rüyada Ebegümeci Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ebegümeci Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi