19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Ebem Kuşağı Görmek Rüyada Ebem Kuşağı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ebem Kuşağı Görmek

15 Şubat 2018 1090 Yorum Yap

Rüyada Ebem Kuşağı Görmek

Ebem Kuşağı rüya tabiri, Rüyamda Ebem Kuşağı gördüm? Ebem Kuşağı rüya yorumu, Ebem Kuşağı ne demektir, Ebem Kuşağı neye işaret ede..

Ebem Kuşağı rüya tabiri, Rüyamda Ebem Kuşağı gördüm? Ebem Kuşağı rüya yorumu, Ebem Kuşağı ne demektir, Ebem Kuşağı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ebem Kuşağı görmek ile alakalı tabirler? Ebem Kuşağı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Kisinin ruyada ebem kusagi gor­mesi, onun icinde bulundugu korkudan ve diger korkular­dan emin olacagina isaret olarak tabir olunmustur.  Bir kimsenin ruyada ebem kusagi gormesi, bazi yoruma gore, ruya sahibi eger bekarsa, evlenecegine isarettir. Kisinin ruyada ebem kusagini kirmizi olarak gormesi, o se­ne icinde kan akmasina veya ruya sahibinin yaralanip kendisinden kan akmasindan korkulacagina isarettir.  Ruyada ebem kusaginin kirmizi oldugunu gormek, o sene icinde kan akmasina isaret eder. Ve ruya sahibinin yaralanmasindan kor­kulur. Ebem kusagini sari renkte oldugunu ruyasinda goren kisi­nin bu ruyasi, onun hastalanacagina, yesil bir renkte gor­mesi ise, kitliktan ve gecim sikintisindan emin olacagina isaret eder denmistir. Ruyada ebem kusagini tum renkleriyle gormek, korkudan emin olmaya isarettir. Ruyada ebem kusaginin yesil gorulmesi, kitliktan emin olmaya; sari renkte gorulmesi, hastaliga isaret eder. Ruyada bekar bir adamin ebem kusagi gormesi, evlenmek ile tabir olunur. Ruyada ebem kusagini sag tarafindan gor­mek, hayra; sol tarafindan gormek de, ucuz­luga ve bolluga isarettir. Fakir bir kimsenin ruyada ebem kusagini hem sag hem de sol tarafinda gormesi, ucuz­luga ve bolluga ve gecim hususunda genislige isaret eder. Zenginler icin de, sikintinin gitme­sine, ferah ve sururun avdetine isarettir.

Rüyada Ebem Kuşağı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ebem Kuşağı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi