19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Eğlence Görmek Rüyada Eğlence Görmek
HaberTL.com

Rüyada Eğlence Görmek

15 Şubat 2018 937 Yorum Yap

Rüyada Eğlence Görmek

Eğlence rüya tabiri, Rüyamda Eğlence gördüm? Eğlence rüya yorumu, Eğlence ne demektir, Eğlence neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Eğlence rüya tabiri, Rüyamda Eğlence gördüm? Eğlence rüya yorumu, Eğlence ne demektir, Eğlence neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Eğlence görmek ile alakalı tabirler? Eğlence ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir eglencede bulunmak mesut ve bu­yuk bir sevincten sonra eski halinize doneceginize yorumlanir. Ruyada eglence gormek, iyi degildir. Kisinin ruyada kendisinin egleniyormus oldugunu gormesi, nankorluge isarettir. Ruyasinda elindeki mal ve parayi eglence yolun­da harcadigini gormek, onun (ruya sahibinin) sikintiya du­secegine ve fakirlik yoksulluk cekecegine isarettir. Ruyada gorulen her turlu oyun ve eglence, dunya hayatinin aldaticiligina ve geciciligine, sonu uzuntuyle bitecek gayretlere, kalp korlu­gune ve basiretsizlige isarettir. Ruyada dinlenmek amaciyla, mesru bir sekilde eglenmek, beden ve ruh sagligina, sevinc ve surûra isaret eder. Ruyada kendisini eglence meclislerinden birinde gormek, guzel ve sevincli bir habere isaret eder.

Rüyada Eğlence Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Eğlence Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi