24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Ekmekçi Görmek Rüyada Ekmekçi Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ekmekçi Görmek

23 Ağustos 2018 864 Yorum Yap

Rüyada Ekmekçi Görmek

Ekmekçi rüya tabiri, Rüyamda Ekmekçi gördüm? Ekmekçi rüya yorumu, Ekmekçi ne demektir, Ekmekçi ..

Ekmekçi rüya tabiri, Rüyamda Ekmekçi gördüm? Ekmekçi rüya yorumu, Ekmekçi ne demektir, Ekmekçi neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ekmekçi görmek ile alakalı tabirler? Ekmekçi ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ekmekci gormek, iyiye isarettir. Ekmekci gormek ruyasi iyiye ve hayra isaret olarak yorumlanir. Ru­yada gorulen ekmekci, halka (insanlara) hizmet eden ve onlara her konuda yardimci olabilen imkanlari genis ve sozu gecerli, insanlarin sevgi ve teveccuhunu kazanmis bir adama isaret eder seklinde yorumlanmistir. Ruyada kendisinin ekmekci oldugunu gor­mek, buyuk mala, ucuzluga ve genislige isaret eder. Bir kimse ruyasinda kendisinin ekmekci oldugunu gorse, bu ruyasi, onun buyuk bir mala kavusacagina ve geciminin genisleyecegine, feraha, bolluga ulasacagina isarettir. Bir kimsenin ruyada ekmekciyi gormesi, korkudan emin olmaya ve gecimin genisligine isarettir. Bazi kere de ekmekci ruyasi, cocuga ve sevgiye isaret eder. Ruyada gorulen ekmekci, serefli ve mute­vazi kimselere iyilik yapan kudretli bir amire de isaret eder. Yine ekmekci gormek, yumusak, sefkatli ve adaletli bir devlet reisine isarettir. Has ve beyaz ekmek saticisini gormek, temiz rizik ile istifadeye halki sevk eden bir kimseye isaret eder. Ruyada ekmekciden ekmek aldigini gor­mek, bolluk icinde olmaya isarettir. Bazen de ekmekciden ekmek aldigini gormek, iyi gecin­meye ve uzuntusunun gitmesine isarettir. Kendisi ekmekci olmadigi halde, ruyada halka ekmek pisirip dagittigini gormek, baskan olmaya veya kumandanliga isaret eder.

Rüyada Ekmekçi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ekmekçi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi