16 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Fakirlik Görmek Rüyada Fakirlik Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fakirlik Görmek

23 Ağustos 2018 878 Yorum Yap

Rüyada Fakirlik Görmek

Fakirlik rüya tabiri, Rüyamda Fakirlik gördüm? Fakirlik rüya yorumu, Fakirlik ne demektir, Fakirlik neye işaret eder ve yorumlanır..

Fakirlik rüya tabiri, Rüyamda Fakirlik gördüm? Fakirlik rüya yorumu, Fakirlik ne demektir, Fakirlik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Fakirlik görmek ile alakalı tabirler? Fakirlik ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada gorulen fakirlik, zenginlesmeye, bolluga er­meye, bol rizka, bol kazanca, ferah bir hayata kavusmak gibi cihetlere isaret olarak yorumlanir. Ebu Said'il Vaiz'in yorumuBir kimsenin ruyada kendisini fakir olmus, yoksul dusmus oldugunu gormesi, onun rizkinin bol ve kazancinin artacagina isarettir seklinde yorum­lamistir. Bu ruyayi zengin biri gorurse, bu ruya, onun ma­linin, servetinin daha da artacagina isaret eder. Tuccar olan, ticaret erbabi bir kisi, ruyasinda kendisini fa­kirlesmis, ticaretinin elinden gitmis ve fakir dusmus oldu­gunu gorse, bu ruyasi onun ticaretinin, kar ve kazancinin daha da artacagina, islerinin ve alisverisinin daha daha yukselecegine ve yolunda gidecegine isaretle yorumlanir. Kirmani'nin yorumuBir kimsenin ruyada kendisini fakir olarak gormesi, yani kendini ehl-i fakr ve maiset (gecim) sıkıntısi cektigini gormesi, onun (ruya sahibinin) Cenab-i Allah'a yakinligina ve O'nun rizasina layik olduguna isarettir ve dunyadaki halinin guzellige donusmesine ve aile efradinin yasaminda refaha kavusmalarina isaret eder. Bazi yorumculara gore, kisinin ruyada kendisini fakir ola­rak gormesi, onun buyuk bir hayir ve menfaat elde edece­gine isarettir seklinde yorumlamislardir. Ruyada kendisini fakir olmus gormek, zen­ginlige isarettir. bol nîmete, cok mal ve yemege ve be­reketli rizka isaret eder.  Yine ruyada fakir oldugunu gormek, hayir ve menfaat elde etmeye, dinde salaha ve ha­linde sebat ve devama isaret eder. Bir zenginin ruyada fakir oldugunu gorme­si, malinin ve zenginliginin artacagina delalet eder. Ruyada cok fakir oldugunu, dilencilik yaptigini gormek, cok dua etmeye delalet eder. Ruyada dilendigini ve kendisine bir sey verildigini goren kimsenin, zahmet cekmeden bir mala erisecegine yorulur. Ruyada fakir ve salih kullara hizmet etmek, onlar icin tevazu gostermek, onlarin emrine uyarak yanlarinda durmak, Allah Teala indindi yuce olmaya, guzel olume, salih kimselerle arkadas olmaya isaret eder.  Bazen de fakir ve salih kullara hizmet et­mek, o kimsenin kiymetli olmasina isaret eder.

Rüyada Fakirlik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fakirlik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi