23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Falaka Görmek Rüyada Falaka Görmek
HaberTL.com

Rüyada Falaka Görmek

23 Ağustos 2018 847 Yorum Yap

Rüyada Falaka Görmek

Falaka rüya tabiri, Rüyamda Falaka gördüm? Falaka rüya yorumu, Falaka ne demektir, Falaka neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Falaka rüya tabiri, Rüyamda Falaka gördüm? Falaka rüya yorumu, Falaka ne demektir, Falaka neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Falaka görmek ile alakalı tabirler? Falaka ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada falaka gormek, uzaktan bir kimsenin iyiligini ve yardimini goreceginize isaretle yorumlanir. Ruyasinda kendisinin falakaya yatirildigini gormek, yeni bir ayakkabi alinacagina isarettir seklinde yorumlanir. Baska bir yoruma gore ise, ruya sahibinin cezayi gerekti­recek bir suc isledigine isarettir seklinde yorumlanir.  Ruyanizda falakaya yatirildiginizi ve ayagi­nin tabanindan sopa ile vuruldugunu gorme­niz cok sevineceginize yorumlanir. Ruyasinda baska birinin falakaya yatirilmis oldugunu go­ren kimse, kotu bir haber alacagina isaret eder. Kurulmaya hazir bir falaka gormek, bir yanlis ve hatadan dolayi uyarilmaya yorumlanir.

Rüyada Falaka Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Falaka Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi