29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Fanila Görmek Rüyada Fanila Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fanila Görmek

23 Ağustos 2018 821 Yorum Yap

Rüyada Fanila Görmek

Fanila rüya tabiri, Rüyamda Fanila gördüm? Fanila rüya yorumu, Fanila ne demektir, Fanila neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Fanila rüya tabiri, Rüyamda Fanila gördüm? Fanila rüya yorumu, Fanila ne demektir, Fanila neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Fanila görmek ile alakalı tabirler? Fanila ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada fanila gormek, bir kavgaya veya bir munaka­saya sahit olarak, gordugunuz haksizliga sinirlenip asabinizin bozulacagina isaretle tabir olunur. Bazen de ruyada fanila gormek, olmaz ve olmayacak diye­rek umidinizi kestiginiz bir isinizin beklemediginiz bir an­da kolayca oluvermesine veya olacagina isaretle tabir edilir. Bazi yorumculara gore ise, ruyada fanila gormek, uzuntu ve sıkıntıya isaret olarak yorumlanir. Bir kimse ruyasinda carsi ve pazardan bir fanila satin aldi­gini gorse, bu onun ansizin alacagi bir haberden dolayi uzulecegine isarettir. Eger fanilayi arkasina giydigini gorse, uzuntusunun daha da buyuk olacagina isarettir denmistir.

Rüyada Fanila Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fanila Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi