25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Fasulye Görmek Rüyada Fasulye Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fasulye Görmek

15 Şubat 2018 1056 Yorum Yap

Rüyada Fasulye Görmek

Fasulye rüya tabiri, Rüyamda Fasulye gördüm? Fasulye rüya yorumu, Fasulye ne demektir, Fasulye neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Fasulye rüya tabiri, Rüyamda Fasulye gördüm? Fasulye rüya yorumu, Fasulye ne demektir, Fasulye neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Fasulye görmek ile alakalı tabirler? Fasulye ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada fasulye gormek, hayirlidir. Vakitsiz taze fasulye yemek, beklenmedik bir yerden fayda gormeye, kuru fasul­ye taze fasulyeden daha hayirlidir. Fasulye yemek veya almak, kar ve kazanca, fasulye satmak elinizden bir malin cikacagina, fasulye ekmek iyi bir ise baslayacaginiza, ekilen fasulyenin yeserdigini gormek, basladiginiz hayirli bir isten fayda goreceginize, diktiginiz fasulyenin kurudugunu gormek, basladiginiz ya da baslamak istediginiz herhangi bir isten size hayir gelmeyecegine isaret eder. Ruyada gorulen fasulye, nimet, rizik, iyilik, rahatlik, bazen de dedikodu gibi cihetlere yorumlanmistir. Ruyasinda mevsiminde bahceden yesil fasulye topladigini goren kisi, buyuk bir hayir ve menfaate erer seklinde yorumlanir.  Ruyasinda yesil fasulye yedigini goren kisi, buyuk bir nimete erecegine ve degerli bir hediye alacagina isarettir. Ruyasinda vaktinden evvel, mevsimi gelmeden taze fasul­ye yedigini gormek, ruya sahibinin hic beklemedigi ve umit bile etmedigi bir yerden gelecek iyilige ve alacagi yardima isaret olarak tabir olunur. Ruya gorulen fasulye, genellikle iyilige ve hayra yorum­lanmistir. Bazi yoruma gore de, ruyada fasulye gormek, dedikoduya isarettir seklinde tabir olunmustur. Ruyanizda fasulye gormeniz, uzuntu ve kederle yorumlanir. Fasulyenin kurusu da yasi da ayni sekilde tabir edilir.  Ruyasinda kuru fasulye yedigini gormek, ruya sahibinin hayir ve menfaatini bildiren bir haber alacagina isarettir.  Ruyasinda pazardan veya bir dukkandan kuru fasulye sa­tin aldigini gormek, ruya sahibi bir arkadasinin hasedi ve kiskancligi ile karsilasacagina ve dolayisiyla arkasindan dedikodusu yapilacagina isarettir seklinde yorumlanir.

Rüyada Fasulye Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fasulye Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi