29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek

23 Ağustos 2018 954 Yorum Yap

Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek

Fatih Sultan Mehmet rüya tabiri, Rüyamda Fatih Sultan Mehmet gördüm? Fatih Sultan Mehmet rüya yorumu, Fatih Sultan Mehmet ne demek..

Fatih Sultan Mehmet rüya tabiri, Rüyamda Fatih Sultan Mehmet gördüm? Fatih Sultan Mehmet rüya yorumu, Fatih Sultan Mehmet ne demektir, Fatih Sultan Mehmet neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Fatih Sultan Mehmet görmek ile alakalı tabirler? Fatih Sultan Mehmet ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin ruyada Fatih Sultan Mehmet Han'i gormesi, cok iyi ve hayirli bir ruyadir. Ruya sahibinin san ve serefe erecegine, geleceginin cok parlak ve kismetinin acik olduguna isarettir seklinde yorumlanir. Salih ve iyi kimselerden birisi, ruyada Fatih Sultan Mehmet'i gorse, ruya sahibi toplum icerisinde (halk arasinda) guzel bir sohretle anilacagina, itibar sahibi unlu kimseler­den olacagina isaret eder. Uzuntu ve kederli olan, sıkıntı icerisinde bulunan bir Mumin ve Muslumanin ruyada Fatih Sultan Mehmet'i gormesi, islerinin duzelecegine, sıkıntılarinin acilarak yok olacagina ve ferahliga erecegine, butun keder ve sıkıntı­lardan kurtulacagina isarettir seklinde tabir olunur. Bir komutan veya askerin ruyasinda Fatih Sultan Mehmed'i gormesi, girecekleri tatbi­katta veya savasta basari elde edeceklerine isaret eder. Fatih Sultan Mehmed'i goren kisi eger ehli salahtan birisi ise, toplum icerisinde guzel bir unvanla anilacagina, buyuk alim ve veliler tarafindan ruyayi gorenin yaptigi veya yapaca­gi isten dolayi medhedilecegine isaret eder. Bu ruyayi inancsiz ve amelsiz insanlarin gormesi ise, zarara ugrayacaklarina ve bir cok dunyaliklarini kaybedeceklerine isaret eder. Sikinti ve keder icerisinde bulunan bir mu'minin Fatih Sultan Mehmed'i gormesi, is­lerinin acilacagina ve sıkıntıdan kurtulacagina isaret eder.

Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fatih Sultan Mehmet Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi