24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Gadab Görmek Rüyada Gadab Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gadab Görmek

26 Ağustos 2018 886 Yorum Yap

Rüyada Gadab Görmek

Gadab rüya tabiri, Rüyamda Gadab gördüm? Gadab rüya yorumu, Gadab ne demektir, Gadab neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada G..

Gadab rüya tabiri, Rüyamda Gadab gördüm? Gadab rüya yorumu, Gadab ne demektir, Gadab neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Gadab görmek ile alakalı tabirler? Gadab ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Kisinin ruyada baska birine ofkelendigini (ofkelenip hiddetlendigini) gormesi, ruyayi gorenin islerinin bozulup karisikliga dusecegine isaret eder. Ruyasinda dunya isi icin birisine kizdigini goren kim­se, dini islerinde tembel ve gevseklik gosterdigine isarettir. Ruyasinda Allah icin kizdigini, gormek ise, hayir ve hasenat sahibi, iyilik sever bir kimse olduguna isarettir. İbn-i Kesir'in yorumu. Bir kimse ruyasinda taninmis biri­nin ve amir (idareci) durumunda bulunan birinin kendisi­ne (ruya sahibine) kizdigini gorse, ruya sa­hibinin bu kimselerden iyilik ve hayir gorecegine isarettir.

Rüyada Gadab Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gadab Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi