28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Gaıb Olmak Görmek Rüyada Gaıb Olmak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gaıb Olmak Görmek

16 Şubat 2018 951 Yorum Yap

Rüyada Gaıb Olmak Görmek

Gaıb Olmak rüya tabiri, Rüyamda Gaıb Olmak gördüm? Gaıb Olmak rüya yorumu, Gaıb Olmak ne demektir, Gaıb Olmak neye işaret eder ve ..

Gaıb Olmak rüya tabiri, Rüyamda Gaıb Olmak gördüm? Gaıb Olmak rüya yorumu, Gaıb Olmak ne demektir, Gaıb Olmak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Gaıb Olmak görmek ile alakalı tabirler? Gaıb Olmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin ruyada coktan beri kaybettigi ve kaybolan bir seyini buldugunu gormesi, beklemekte oldu­gu bir haberi alarak sevinecegine veya uzaktaki bir yaki­nindan sevindirici bir haber aldigina veya alacagina ya da beklemedigi yerden eline bir hayli dunyalik (para vs. ) gececegine isarettir seklinde yorumlanmistir. Ruyada kaybolan bir kimsenin cikip geldigini gormek, gurbette (yabanda) olan o kimseden sevindirici hayirli bir haber alinacagina isaret olarak yorumlanmistir.

Rüyada Gaıb Olmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gaıb Olmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi