24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Garson Görmek Rüyada Garson Görmek
HaberTL.com

Rüyada Garson Görmek

16 Şubat 2018 972 Yorum Yap

Rüyada Garson Görmek

Garson rüya tabiri, Rüyamda Garson gördüm? Garson rüya yorumu, Garson ne demektir, Garson neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Garson rüya tabiri, Rüyamda Garson gördüm? Garson rüya yorumu, Garson ne demektir, Garson neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Garson görmek ile alakalı tabirler? Garson ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir lokanta veya kahvehane garsonu gormek pek yakinda onemli bir mektup alarak cok sevineceginize, garsonluk yaptiginizi gormek, dostlariniz ve yakinlariniz arasinda hal ve hareketlerinizi begenmeyenlerin cogaldigina, hos olmayan sebeplerden dolayi ev degistireceginize, sarki soyleyen garson gormek, beklenmedik bir misafirin gelecegine ve sevineceginize isaret eder. Ruyada garson gormek, garsonun gorunusune gore tabir edilir. Yuzu eksi bir garson goren kimse, korkulu bir haber alir seklinde yorumlanir. Geveze bir garson goren kimse, uzuntu, keder ve fakirlige duser seklinde tabir edilir. Ruyada garson gormek, guzelligi, elbisesi ve guzel kokusu oraninda habere isaret eder. Bazen ruyada garson gormek, rutbeye, serefe, dusmandan kurtulusa isaret eder. Bazen de ruyada garson gormek, mala isaret eder. Bir kimsenin ruyada kendini bilmez bir garson gormesi, o kimsenin uzuntu, keder ve fakirlige dusmesine isaret eder. Bir kimsenin ruyada ciplak bir garson gor­mesi, o kimsenin ticaretinde zarar etmesine, halinin kotuye gitmesine ve rezil olmasina isaret eder.

Rüyada Garson Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Garson Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi