20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Gazete Görmek Rüyada Gazete Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gazete Görmek

16 Şubat 2018 890 Yorum Yap

Rüyada Gazete Görmek

Gazete rüya tabiri, Rüyamda Gazete gördüm? Gazete rüya yorumu, Gazete ne demektir, Gazete neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Gazete rüya tabiri, Rüyamda Gazete gördüm? Gazete rüya yorumu, Gazete ne demektir, Gazete neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Gazete görmek ile alakalı tabirler? Gazete ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada gazete gormek, sevdiginizden sayisiz mektup alacaginiza,ayni zamanda dogru ve musfik olmaniz, gerek­tigine, gazete okumak sonucu dedikodudan ibaret olacak islerle mesgul olacaginiza, gazete almak, hakkinizda dedikodu yapilmasi­ni gerektirecek bir is yapacaginiza, gazete satmak halk arasinda dedikodu cikaracak bir harekette bulunacaginiza isaret eder. Ruyada gazete gormek, genellikle haber alinacak sek­linde yorumlanir. Ruyasinda gazete okudugunu goren kimse, uzak bir arka­dasindan haber alacagina yorumlanir. Ruyasinda bir gazete aldigini gorup okumadan bir yere koydugunu goren kimse, kotu bir soz isitecegi ile tabir olunur. Ruyada gazete gormek, haber almaya veya ulkede bazi olaylarin cikacagina isaret eder. Yine ruyada gazete gormek, sevdiginiz bir kimseden gelecek mektuba da isaret eder. Ayrica ruyada gazete gormek, gecmisin tek yanli muhasebesine, gecici heves ve gay­retlere, yalan oldugu sonradan cikan haberle­re de isaret eder.

Rüyada Gazete Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gazete Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi