24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Haberleşme Görmek Rüyada Haberleşme Görmek
HaberTL.com

Rüyada Haberleşme Görmek

16 Şubat 2018 887 Yorum Yap

Rüyada Haberleşme Görmek

Haberleşme rüya tabiri, Rüyamda Haberleşme gördüm? Haberleşme rüya yorumu, Haberleşme ne demektir, Haberleşme neye işaret eder ve ..

Haberleşme rüya tabiri, Rüyamda Haberleşme gördüm? Haberleşme rüya yorumu, Haberleşme ne demektir, Haberleşme neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Haberleşme görmek ile alakalı tabirler? Haberleşme ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada haberlestiginizi gormek iki ta­raf arasinda meydana gelecek savasa, omur kisaligina, fitne ve fesa­din sonmesine, hastanin olumune mazlumun kurtulusuna isarettir. Bir kimsenin ruyada savasan iki ordu arasinda haberlesme gorevi yaptigini gormesi, yuksek bir mertebe sahibi olduguna isaret eder. Bazi kere de bu ruya olumun yaklasmasina isaret eder. Bir hastanin boyle bir ruya gor­mesi, onun olumune isaret eder denmistir. Bazilari da zul­me ugrayan bir mazlumun ustun gelmesine, zalimin mag­lup olmasina ve fitnenin kargasanin yatismasina isaret eder demistir. Ruyada iki taraf arasinda yapilan haberles­meyi gormek, ecelin yaklasmasina, mazlumun ustun gelmesine, fitnenin yatismasina isarettir. Ruyada savas yapan iki ordu arasinda elci vazifesi yaptigini gormek, ruya sahibinin kad­rinin yuceligine isaret eder.

Rüyada Haberleşme Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Haberleşme Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi