20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Hademe Görmek Rüyada Hademe Görmek
HaberTL.com

Rüyada Hademe Görmek

16 Şubat 2018 908 Yorum Yap

Rüyada Hademe Görmek

Hademe rüya tabiri, Rüyamda Hademe gördüm? Hademe rüya yorumu, Hademe ne demektir, Hademe neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Hademe rüya tabiri, Rüyamda Hademe gördüm? Hademe rüya yorumu, Hademe ne demektir, Hademe neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Hademe görmek ile alakalı tabirler? Hademe ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada hademe gormek hayir, menfaat ve ba­zen de gizli bir dusman ile yorumlanir. Kendinizi buyuk bir adama hademe olarak gormek bir vazifeye ve memuriyete gececeginize, nimet ve devlete eriseceginize isarettir. Bazi yorumculara gore de, ruyasinda kendisini hademe olarak goren kimse, halkin ileri gelenlerinden biri oldugu­na ve insanlarin ihtiyaclarini gidermeye yonelik calisma­lari olan birisine isaret eder denmistir. Çunku peygambe­rimiz, "Halkin efendisi (ulusu) onlarin hizmetinde bulunan kisidir” buyurmustur. Ruyada kendisini hademe olarak gormek, toplumun ileri gelen ve onlarin ihtiyaclarini gidermeye calisan birisi olduguna isarettir.  Bazen bir kimsenin ruyada kendisini hade­me olarak gormesi, cetin bir isin onu bekledi­gine ve agir biryukun altina girecegine isarettir.  Ruyada bir kimsenin kendisini hademe olarak gor­mesi, cok agir bir isle karsi karsiya olduguna delalet eder.

Rüyada Hademe Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Hademe Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi