29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek
HaberTL.com

Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek

16 Şubat 2018 924 Yorum Yap

Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek

Hayvanat Bahçesi rüya tabiri, Rüyamda Hayvanat Bahçesi gördüm? Hayvanat Bahçesi rüya yorumu, Hayvanat Bah&cce..

Hayvanat Bahçesi rüya tabiri, Rüyamda Hayvanat Bahçesi gördüm? Hayvanat Bahçesi rüya yorumu, Hayvanat Bahçesi ne demektir, Hayvanat Bahçesi neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek ile alakalı tabirler? Hayvanat Bahçesi ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin ruyada hayvanat bahcesi gormesi, iyi degildir. Uzuntu ve kedere isaret ettigi gibi, islerin karisikligina da isaret eder denmistir. Ruyada hayvanat bahcesini gezdiginizi gormek, istemediginiz halde bir sorumluluk yuklenmeye isarettir. Ruyanizda hayvanat bahcesi gormeniz, hayatla yorumlanir. Ruyanizda bir hayvanat bahcesinde oldu­gunuzu gormeniz, yasadiginiz toplum icinde hayatinizi kazanmak icin yaptiginiz mucadele­yi gosterir. Ruyada hayvanat bahcesi gormek, karisik islere, uzuntu ve kedere de isaret eder. Hayvanat bahcesinde gordugunuz her hayvanin, ayri ayri yorumu vardir. Hayvanat bahcesinde gezerken kafesinden kurtulan vahsi bir hayvanin uzerinize saldirdi­gini gormek, dusmanlarinizin sizi alt etmek icin firsat beklediklerine isarettir. Kafes icinde bir takim maymunlarin de­mirlere tirmanarak cesitli maskaraliklar yap­tiklarini gormek, hayatta arkadaslarinizin ya da ev halkinin sizden faydalanmak icin yap­tiklari bazi hareketlere ve konusmalara isaret eder. Kafesinde bir fil gormek, hukumete olan borcunuzu odemeniz icin size cagri yapilaca­gina isaret eder. Ruyada bir deve gormek, sabirli bir kisi oldugunuza yorumlanir. Kafeslerinde bir cok guvercin gormek, se­vinecek bir haber alacaginiza isaret eder. Ruyada tavsan gormek, acele bir yere ca­girilacaginiza isaret eder. Ruyada kopekleri havlar sekilde gormek, dedi kodu eden dusmana alamettir. Ruyada ceylanlari bir arada gormek, temiz ve bol rizka, menfaat ve mala isaret eder.

Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Hayvanat Bahçesi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi