19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada İbadet Ettiğini Görmek Rüyada İbadet Ettiğini Görmek
HaberTL.com

Rüyada İbadet Ettiğini Görmek

30 Ağustos 2018 924 Yorum Yap

Rüyada İbadet Ettiğini Görmek

İbadet Ettiğini rüya tabiri, Rüyamda İbadet Ettiğini gördüm? İbadet Ettiğini rüya yorumu, İbadet Ettiğini ne demektir, İbadet Etti..

İbadet Ettiğini rüya tabiri, Rüyamda İbadet Ettiğini gördüm? İbadet Ettiğini rüya yorumu, İbadet Ettiğini ne demektir, İbadet Ettiğini neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İbadet Ettiğini görmek ile alakalı tabirler? İbadet Ettiğini ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ister farz isterse sunnet olsun Allah (c. c. ) icin ibadet etmek, hayra, dogru yolu bulacagina, dunya ve ahiret saadetine erisme­ye isaret eder. Bazen de Allah (c. c. ) icin ibadet etmek, Allah'a (c. c. ) yakinliga, dogru yola yonelise, rizik ve mulke, mujdeye, kurtulus ve selamete ve dusmana galip gelmeye isaret eder. Ruyada Allah Teala'yi tesbih ettigini ve onun ismini andigini gormek, feraha ermeye, gain ve kederden kurtulmaya ve gunahlardan arinmaya isaret eder. Ruyada namaz kilip, Allah Teala'ya istigfar etmek, dualarinin kabul edilecegine ve manevi makaminin yukselecegine isaret eder. Ruyada Allah Teala ya hairid ettigini gor­mek, dinde hidayet ve nura nailiyete isaret eder. Allah'in (c. c. ) disinda bir seye ibadet et­mek, islerin ters gidecegine ve Allah'in (c. c. ) gazabina ugrayacagina ve maddi ve manevi zararlara girecegine isaret eder. Ruyada ibadet ettigini gormek, cok cok iyi bir ruya olarak yorumlanir. Boyle bir ruyayi goren kimsenin, dogru bir yolda oldugu, dunya ve ahiret hayirlarina erecegi sek­linde yorumlanir. Bu ruya, bol rizik, mal ve mulk ile de yo­rumlanmistir. İyi bir haber, mujde ve kurtulusa da isaret­tir. Ve dusmana galibiyettir diye de tabir edilmistir. Cafer-i Sadik (r. a. )'in yorumuKisinin ruyada Allah'a iba­det ettigini gormesi, su bes cihete isaretle yorumlanir de­mistir. Allah'a yakinlik ile,Yolun en guzeline girise isaretle,Mujdeli bir isaret almaya,Dusmanlarina karsi galip (ustun) gelmeye,Kurtulus ve selamete ermeye. Cafer-i Sadik (r. a. ) ruyanin gorulusune gore iste bu bes seyden birine isareti dikkate alarak yorumlanir demistir. Ebu Said'in yorumuRuyasinda Allah'tan affi magfiret diledigini, tovbe ve istigfar ettigini gormek, bol rizik ve mala, hayirli evlada kavusmaya isaret eder demislerdir. Bir kimsenin ruyada namaz ibadetini kilip bitirdikten son­ra, ellerini acip kibleye karsi dua ederek Cenab-i Allah'tan af ve magfiret istedigini gormesi, onun dualarinin kabul olacagina isaret eder seklinde yorumlanir denmistir. Eger yuzu kibleye karsi degilse, yorum soyledir. Ruya sahibi bir gunah isler. Fakat sonunda hemen tovbe eder demislerdir.

Rüyada İbadet Ettiğini Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İbadet Ettiğini Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi