29 Mart 2024 Cuma - Rüyada İddet Beklemek Rüyada İddet Beklemek
HaberTL.com

Rüyada İddet Beklemek

30 Ağustos 2018 834 Yorum Yap

Rüyada İddet Beklemek

İddet Beklemek rüya tabiri, Rüyamda İddet Beklemek gördüm? İddet Beklemek rüya yorumu, İddet Beklemek ne demektir, İddet Beklemek ..

İddet Beklemek rüya tabiri, Rüyamda İddet Beklemek gördüm? İddet Beklemek rüya yorumu, İddet Beklemek ne demektir, İddet Beklemek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İddet Beklemek görmek ile alakalı tabirler? İddet Beklemek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda bir kadin, iddet bekledigini gorse, gordugu bu ruyasi sıkıntıya, keder ve uzuntuye dusecegine, hastalanacagina, darliga dusecegine isarettir. Veya gordugu bu ruya bosanmaya, bosanacagina isarettir demislerdir. Çunku ruyada iddet beklemek, kadin, kocasindan bosandiktan sonra belirli bir muddet beklemek zorundadir. Buna “iddet” deniyor, yani belirli bir zaman hicbir kocaya gidememek, baska bir erkekle birlesememek, bosanan bir kadin icin gerekli ve sarttir. İste bu sebepten dolayi bazi yorumcular, ruyasinda bir kadin iddet bekledigini gorse, onun bu ruyasi kocasindan bosanacagina isarettir diye yorumlamislardir.

Rüyada İddet Beklemek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İddet Beklemek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi