23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada İğde Görmek Rüyada İğde Görmek
HaberTL.com

Rüyada İğde Görmek

30 Ağustos 2018 928 Yorum Yap

Rüyada İğde Görmek

İğde rüya tabiri, Rüyamda İğde gördüm? İğde rüya yorumu, İğde ne demektir, İğde neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İğde g..

İğde rüya tabiri, Rüyamda İğde gördüm? İğde rüya yorumu, İğde ne demektir, İğde neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İğde görmek ile alakalı tabirler? İğde ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada igde gormek, tatli sozlu, iyi huylu, agir ­basli, guzel ahlakli halka hayir ve faydali olmayi seven fakat diledigi kadar iyilik edemeyen bir adama yorumlanir. Ruyada igde gormek, kuvvetli ve faydali bir adam ile tabir olunur. Ruyada igde veya igde agaci gormek, ruya sahibinin iyi dostlar edinecegine ve helal para kazanacagina isaret eder. Ruyada igde agaci gormek ise, faydali bir adam, herkese iyiligi dokunan, iyilik sever ve yardimsever bir adam ile tabir olunur.  Bazen ruyada igde agaci gormek, guzel huylu, tatli sozlu, comert ve kerim bir kimseye isaret eder. Ruyada meyveli igde agaci gormek, mala ve rizka isaret eder. Ruyada igde yemek, sikintya girmeye isaret eder.  Ruyasinda igde gorup yedigini goren kimse, cevresinde cok iyi bir kimse olarak bilinen ve bilindiginize isaretle yorumlanir.

Rüyada İğde Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İğde Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi