29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Ihlamur Görmek Rüyada Ihlamur Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ihlamur Görmek

16 Şubat 2018 906 Yorum Yap

Rüyada Ihlamur Görmek

Ihlamur rüya tabiri, Rüyamda Ihlamur gördüm? Ihlamur rüya yorumu, Ihlamur ne demektir, Ihlamur neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Ihlamur rüya tabiri, Rüyamda Ihlamur gördüm? Ihlamur rüya yorumu, Ihlamur ne demektir, Ihlamur neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ihlamur görmek ile alakalı tabirler? Ihlamur ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ihlamur gormek rahat omur ve karli ise isarettir. Ihlamur icmek, hasta dostlarinizi ziyaret ederek onlari mutlu edeceginize isarettir. Ihlamur icme hasta iseniz sifa bulacaginiza, degilseniz sihhat ve afiyetinizin de­vam edecegine isarettir.  Ruyada ihlamur gormek, umumiyetle hayra isarettir. Or­negin. Es, dost ve ahbaplar ile ihlamur ictigini gormek, tanidiginiz bir hastanin sifa bulacagina isarettir. Ruyada limonlu ihlamur ictigini gormek, hic umulmadik bir zamanda, beklenmeyen bir sevindirici haber almaya isaretle yorumlanir. Ruyada ihlamur cicegi gormek, evlenme yolunda atilacak iyi bir adim ve hayirli sonucla bitecegine isarettir. Ruyada ihlamur kaynatmak, sagligin yerin­de olmasina ya da hastanin iyilesmesine yorumlanir. Hasta bir kimsenin ruyada ihlamur ictigini gormesi, iyilesmesine isarettir. Sikintili bir kimsenin ruyada ihlamur icti­gini gormesi, sikintisindan kurtulmaya isarettir. Ihlamur Agaci GormekRuyada ihlamur agaci gormek evlenmeye, bolluk ve berekete isarettir.   Ruyada ihlamur agaci gormek, mali durumunuzun duzelecegine isarettir. Ihlamur agaci gormek, kazancli bir ise yorumlanir Ihlamur agaci dikmek karli bir ise baslayacaginiza, ih­lamur agaci golgesinde oturmak guzel ve sevindirici bir haber, alacaginiza isarettir. Ihlamur agacina cikmak iyi, inmek kotu olarak yorumlanir. Ihlamur agacinin kirilmasi, islerinizin bozulacagina, ihlamur pisirmek sihhatinize itina ettiginize isarettir.

Rüyada Ihlamur Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ihlamur Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi