19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Irgat Görmek Rüyada Irgat Görmek
HaberTL.com

Rüyada Irgat Görmek

29 Ağustos 2018 837 Yorum Yap

Rüyada Irgat Görmek

Irgat rüya tabiri, Rüyamda Irgat gördüm? Irgat rüya yorumu, Irgat ne demektir, Irgat neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada I..

Irgat rüya tabiri, Rüyamda Irgat gördüm? Irgat rüya yorumu, Irgat ne demektir, Irgat neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Irgat görmek ile alakalı tabirler? Irgat ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada irgat gormek yani bir kimsenin ruya da irgat olarak veya irgat gibi calisti­gini gormesi, uzuntu ve kedere dusmeye isaret eder sek­linde yorumlanir denmistir. Bir kimsenin ruyada calisan bir irgata yiyecek ve icecek gibi bir sey ikram ettigini gormek, kederden ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevinc ve feraha ermeye isarettir denmistir. Ruyada gorulen durust ve caliskan amele, alin teriyle hayatini surduren serefli bir kimse­ye isarettir. Ruyada isci oldugunu gormek, rustunu ispat etmeye, kendi kendine yetecek duruma gel­meye isarettir. İsinde haylaz ve ona ihanet eden birini gormek, mahrum ve mahkum kimseye isaret eder.

Rüyada Irgat Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Irgat Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi