19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Islık Çalmak Rüyada Islık Çalmak
HaberTL.com

Rüyada Islık Çalmak

16 Şubat 2018 1001 Yorum Yap

Rüyada Islık Çalmak

Islık Çalmak rüya tabiri, Rüyamda Islık Çalmak gördüm? Islık Çalmak rüya yorumu, Islık Çalmak ne demek..

Islık Çalmak rüya tabiri, Rüyamda Islık Çalmak gördüm? Islık Çalmak rüya yorumu, Islık Çalmak ne demektir, Islık Çalmak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Islık Çalmak görmek ile alakalı tabirler? Islık Çalmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada duyulan islik sesleri cesitli sekillerde yorum­lanir. Gece vakti calininan islik iyi degildir. Tiz islik ruyayi gorenin umulmadik bir zamanda para kaybedecegine, kalin islik ruyayi gorenin yakinlarina karsi daha nazik ve anlayisli davranmasi ge­rektigine, ruyada islik caldiginizi isitmek kotu bir davranisiniz do­layisiyla ikaz edileceginize endisesiz bir ortama gireceginize, islik calmak, gam ve kedere duseceginize, islik calindigini duymak ugursuz ve keder verecek bir haber alacaginiza isarettir. Ruyada islik calmak, kotu ve haksiz islerle ve zorbalikla yararlanma yolunda olmakla yorumlanir. Yani bu ruya ahlak bozukluguyla tabir olunur. Ruyada islik calan kimse, musriklerin ahlakyla ahlaklanir. Alkislamanin tabiri de boyledir. Ruyada islik calmak, kotu bir habere de delalet eder. Bazen de islik calmak, sarilik hastaligina, yahut yoksullarin issiz kalmasina isaret eder.

Rüyada Islık Çalmak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Islık Çalmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi