29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Kadir Gecesini Görmek Rüyada Kadir Gecesini Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kadir Gecesini Görmek

18 Şubat 2018 1073 Yorum Yap

Rüyada Kadir Gecesini Görmek

Kadir Gecesini rüya tabiri, Rüyamda Kadir Gecesini gördüm? Kadir Gecesini rüya yorumu, Kadir Gecesini ne demektir, Kadir Gecesini ..

Kadir Gecesini rüya tabiri, Rüyamda Kadir Gecesini gördüm? Kadir Gecesini rüya yorumu, Kadir Gecesini ne demektir, Kadir Gecesini neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Kadir Gecesini görmek ile alakalı tabirler? Kadir Gecesini ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada Kadir Gecesini gormek, ruya­yi gorenin islerinde ugraslarinda, isteklerinde buyuk bir basariya ulasacagina ve onun Allah'in sevgili bir kulu olduguna isaret eder. Bu tur ruya ruyalarin en hayirli ve ugurlusu olarak yorumlanir. Kadir Gecesi ruyalarin en ender goruldugu ruyalardandir.  Bir kimse, ruyasinda Kadir Gecesinde bulun­dugunu gorse, bu gordugu ruyasi onun, kismetinin acila­cagina ve her ne gibi dilek ve muradi varsa, onlarin ger­ceklesecegine, dilek ve muradina kavusacagina ve butun hayatinin sukun ve huzur icinde gececegine isaret eden en guzel, en hayirli bir ruyadir. Ruyasinda Kadir gecesini gormek bu ruyayi goren kimse­nin gunahlarinin af olmasi veya af olacagina isarettir. Bir kimse, kendisinin Kadir gecesinde ibadet ediyor, iba­det etmekte oldugunu gormek, ibadetlerinizin ve dualarinizin kabul olduguna veya olacagina isaret olarak tabir olunur. Çunku, Kadir gecesi tovbe kapilarinin, Allah'in rahmet ve lutuf kapilarinin acik oldugu, aksamin olmasi ile ta sabahin aydinligina kadar Cenab-i Allah'in rahmet ve merhametinin halis ve muhlis kullarinin uzerinde bu­lundugu bir lutuf ve magfiret, rahmet ve merhamet gece­sidir. Bu hikmet ve incelikten dolayi Kadir gecesinde goru­len bu ruyalar, ruyalarin en hayirlisidir buyrulmustur. Ruyada kendinizi kadir gecesinde gormek, gunahlarinizin af olmasina, butun isteklerinize kavusmaya, bol rizka, mal ve menfaate isaret eder. Kadir gecesinde bir mescitte namaz kildiginizi, tovbe ve istigfar ettiginizi gormek, o gece butun tovbe kapilarinin acik bulundugu icin, halisane dualarinizin da kabul edilecegine ve gunahlarinizdan arinacaginiza isaret eder.

Rüyada Kadir Gecesini Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kadir Gecesini Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi