29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Kanalizasyon Görmek Rüyada Kanalizasyon Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kanalizasyon Görmek

01 Eylül 2018 1015 Yorum Yap

Rüyada Kanalizasyon Görmek

Kanalizasyon rüya tabiri, Rüyamda Kanalizasyon gördüm? Kanalizasyon rüya yorumu, Kanalizasyon ne demektir, Kanalizasyon neye işare..

Kanalizasyon rüya tabiri, Rüyamda Kanalizasyon gördüm? Kanalizasyon rüya yorumu, Kanalizasyon ne demektir, Kanalizasyon neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kanalizasyon görmek ile alakalı tabirler? Kanalizasyon ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kanalizasyon gormek, iste­meyerek veya bilmeyerek birtakim kotu islere burnunuzu sokaca­giniza isaret olarak yorumlanir. Uykuda gorulen kanalizasyon ile ilgili ruyalar, pek iyiye ve hayra yorumlanmaz. Bir kimse ruyasinda kanalizasyon gorse, bu gordugu ruya, kotu bir seyle karsila­sacagina, kotu seyler (isler) yapacagina, hayirsiz bir mal ile karsilasacagina veya gunah icinde, bir hayat surecegine veya gunahkar bir hayata ve serre alet olacagina veya kotuluklere ve fitnelere sebep olacagina isaretle yorumlanir. Ruyada kanalizasyon gormek, kotu islere, hayirsiz mala, gunahkar bir hayata ve serre alet olmaya isarettir.

Rüyada Kanalizasyon Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kanalizasyon Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi