28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Kızıllık Görmek Rüyada Kızıllık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kızıllık Görmek

18 Ağustos 2019 878 Yorum Yap

Rüyada Kızıllık Görmek

Kızıllık rüya tabiri, Rüyamda Kızıllık gördüm? Kızıllık rüya yorumu, Kızıllık ne demektir, Kızıllık neye işaret eder ve yorumlanır..

Kızıllık rüya tabiri, Rüyamda Kızıllık gördüm? Kızıllık rüya yorumu, Kızıllık ne demektir, Kızıllık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kızıllık görmek ile alakalı tabirler? Kızıllık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir Erkeğin Rüyada Kızıllık Görmesi, Iyi Sayılmaz. Fit­neye Ve Kötülüğe Işarettir. Bir Kadının Rüyasında Gerek Yü­zünde Ve Gerekse Elbisesinde Kızıllık Görmesi, Iyi Sayılmış­tır. Ama Erkek Için Iyi Sayılmamıştır. Rüyada Görülen çehre Kızıllığı, Izzet Ve şereftir. Yüzünün Kızıl Ve Berrak Olduğunu Görmek, Dünyada şeref Ve Hayır Ile Tanınmaya Işâret Eder. Bazen De Yüzünde Kızıllık Ile Beyazlık Olursa, Rüya Sahibi Izzet Ve Ferahlığa Nâil Olur. Rüyada Kendi Vücudu Ve Yüzünün Kızardığını Görmek, üzüntü Ve Kederinin Uzun Olacağına Işârettir. Rengin Kızıllığı, Hastanın Yileşmesine,yolcunun Dönmesine Işârettir. nbsp;nbsp;

Rüyada Kızıllık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kızıllık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi